TV der bevæger dig

Dræbte ved togulykke var fra Holstebro og Juelsminde

Ulykken skete omkring klokken 13 tirsdag, da en minibus, der kørte for Flextrafik, ville passere den ubevogtede jernbaneoverskæring. Foto: John Randeris

Syd- og Sønderjyllands Politi oplyser onsdag formiddag, at det er en 55-årig chauffør fra Juelsminde og en 80-årig kvindelig passager med hjemsted i Holstebro, der mistede livet ved togulykken i går i Sig ved Varde.

Ulykken skete omkring klokken 13 tirsdag, da en minibus, der kørte for Flextrafik, ville passere den ubevogtede jernbaneoverskæring ved Vardevej, der krydser jernbanen mellem Sig og Tistrup, hvorved de to personer i minibussen blev dræbt på stedet.

Der er tale om minibusssens 55-årige chauffør, der var bosat i Juelsminde, og en 80-årig kvindelig passager fra Holstebro, der havde været på besøg i Sig-området. Jernbaneoverskæringen er ubevogtet med manuelle bomme, som trafikanter på vejen selv skal løfte og sænke. 

Læs også Efter dødsulykke: Havarikommission undersøger nu overkørsel

Det indgår nu i undersøgelserne, om bommene stod åbne, da minibussen kom til overskæringen.

Havarikommissionen skal klarlægge den jernbanetekniske side, mens Syd- og Sønderjyllands Politi fortsætter efterforskningen af den færdselsmæssige side af ulykken. Det oplyser kommunikationsmedarbejder Mads Dollerup-Scheibel, Syd- og Sønderjyllands Politi, til TV SYD.

Ny og forbedret app - hent den nu
Ny og forbedret app - hent den nu
Ny og forbedret app - hent den nu