Drag queen underholder på plejehjem

Esbjerg Kommunes plejecentre har fokus på gøgl og cirkus denne uge. På Plejecenter Bytoften fik de i den forbindelse besøg af en drag queen.

Draq queens og klovne er ikke normalt en del af hverdagen på Plejecenter Bytoften i Hjerting, men det har det været den sidste uge. 

Beboerne fik sig i dag en oplevelse ud over det sædvanlige, da der var dækket op til musikalks drag show i plejecenterets fællesrum. Det var lidt anden underholding, end 90-årige Inge Pedersen er vant til.

- Det er dejligt, når der kan blive lavet sådan noget hygge. Det er godt, når vi kan lave noget andet end bare at se fjernsyn, siger Inge Pedersen til TV SYD.

Drag showet er et arrangement i forbindelse med, at Esbjerg kommunes plejecentre holder OL med gøgl og cirkus. Det er fjerde gang, at Esbjerg Kommune afholder olympiade for plejehjemsbeboerne. Kommunen gør det for at sætte fokus på det gode seniorliv.

Personalet på Plejecenter Bytoften har hele ugen været klædt ud som klovne, og Inge Pedersen synes, det er dejligt, at der sker noget nyt.

- Det er dejligt, når det ikke bliver for fjollet. Det må godt blive lidt fjollet, for jeg vil gerne have, der sker noget sjovt, siger hun.

OL-ugen med gøgl og cirkus slutter med, at plejehjemsbeboerne i Esbjerg Kommune skal i cirkus.