TV der bevæger dig

Dramaet på de glatte veje er ved at være ovre

Sønderjyske motorvej var spærret i timevis i nordgående retning ved Kolding Syd efter et stort uheld med 23 biler involveret. Foto: TV 2

Tirsdag omkring klokken 18.15 var der trafikprop i Vedelsgade i Vejle - men ellers ser den trafikale situation fornuftig ud tirsdag aften. Foto: Peter Elgaard, TV SYD

1 af 2

Dagen igennem har der været flere alvorlige ulykker på grund af det voldsomme snefald i især trekantområdet, men her til aften er der mere ro på ude på vejene.

Det har været noget af et drama på de syd- og sønderjyske veje i dag. Især på motorvej E45 har der været knald på, og det har resulteret i flere glatføreuheld. Heldigvis kom ingen bilister alvorligt til skade.

Dramatikken begyndte kort før klokken 11på  motorvej E45 melklem Kolding og Vonsild, da snevejret for alvor tog fat. I alt 23 biler og lastbiler var involveret i et massesammenstød og seks bilister blev sendt på hospitalet. Ingen kom alvorligt til skade.

Flere mindre uheld prægede trafikken dagen igennem i trekantområdet og det gav et øget pres på midtbyen i Vejle og Kolding, hvor al trafik stod stille i flere timer.

Nu går det bedre

Men her først på aftenen ser det noget bedre ud på motorveje og landeveje oplyser både Sydøstjyllands Politi og Syd- og Sønderjyllands Politi.

- Der er stadig mindre uheld derude, men det er ikke så voldsomt som tidligere på dagen, siger vagtchef Klaus Hansen ved Sydøstjyllands Politi.

- Der er noget, der tyder på at saltvognene er kommet godt rundt og bilisterne har lært at køre ordentligt efter de har hørt om de mange uheld, siger han.

I Syd- og Sønderjyllands politikreds har vagtcheferne haft knap så travlt som kollegerne nordpå.

- Det har ikke været særligt voldsomt her hos os. Vi har kun oplevet enkelte mindre færdselsuheld, siger vagtchef Ivan Gohr Jensen.

Tryk på del og herefter "Føj til hjemmeskærm" for at oprette en genvej.

Åben browser menuen og vælg "Føj til startskærm" for at oprette en genvej.

Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden