TV der bevæger dig

Dramatisk bil-jagt endte i Ribe

Efter en lang jagt til Ribe blev tyven fundet på toppen af en stabel paller. Foto: Colourbox

28-årig mand forsøgte røveri i Gram og blev jagtet over 24 kilometer, før politiet fik fat i ham.

Politiet havde faktisk en afgtale med manden. Han skulle møde til afsoning, men han blev væk og forsøgte i stedet at brække en veksel-automat op i en spillehal i Gram. Det opdagede spillehallens ejer, som fulgte efter, da tyven stak af. Han havde en bil stående uden for og forsvandt i retning af Ribe. Spillehallens ejer fulgte lige efter i sin egen bil.

Fanget af politihund

Tyven kørte i en bil, der var stjålet i Sønderborg.  Tre gange under flugten bremsede tyven op og satte i bak-gear, Jagten blev noget af et drama, fordi tyven tre gange bremsede og bakkede ind i den bil, der var efter ham.
 
I Ribe slap tyven væk, men kort kortvarigt. Spillehallens ejer havde nemlig ringet til en bekendt og underrettet ham om situationen. Med hans hjælp blev flugtbilen fundet parkeret i nærheden af et byggemarked. Politiet blev tilkaldt, og kort efter blev manden fundet af en hunde-patrulje. Han sad på toppen af en stabel paller og kunne ikke rigtigt komme ud af stedet.

Han blev anholdt, og nu er han i Haderslev, hvor han er sat i en celle til afsoning for en tidligere forseelse. Politiet siger, manden er en rigtig gammel kending - men ikke på grund af gode gerninger.

Tryk på del og herefter "Føj til hjemmeskærm" for at oprette en genvej.

Åben browser menuen og vælg "Føj til startskærm" for at oprette en genvej.

Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden