TV der bevæger dig

To drenge og en kvinde er anholdt for hærværk mod mindst 50 biler

Tre personer er onsdag anholdt for omfattende hærværk i flere byer i Sønderjylland. Politiet mistænker, det godt kan være de samme personer, der også står bag hærværk i Fredericia Foto: PressSyd

To drenge på 15 år og en kvinde på 19 år er anholdt for omfattende hærværk mod biler og bygninger i Syd- og Sønderjylland. Der kan komme flere anholdelser i sagen, oplyser politiet.

Vi tror, der kan være en forbindelse til hærværk begået mod 13 biler i Fredericia. De har haft rådighed over en bil, og måden, hærværket er foregået på, er efter samme mønster som i både Aabenraa, Haderslev og Sønderborg.

 

Syd- og Sønderjyllands Politi har onsdag anholdt to 15-årige drenge og en 19-årig kvinde for omfattende hærværk mod biler og bygninger i Aabenraa, Haderslev og Sønderborg. 

Efterforskningsleder Preben Westh siger til TV SYD, at der kan være forbindelse til hærværk begået mod 13 biler i Fredericia natten til tirsdag.

- Vi tror, der kan være en forbindelse til hærværk begået mod 13 biler i Fredericia. De har haft rådighed over en bil, og måden, hærværket er foregået på, er efter samme mønster som i både Aabenraa, Haderslev og Sønderborg, siger Preben Westh.

Læs også Nu har politiet fået spor at gå efter i jagten på hærværksmænd

Preben Westh oplyser, at politiet stadig er i gang med en større efterforskning af hændelserne, og efter afhøring af de tre anholdte kan der komme yderligere anholdelser.

De tre anholdte er fra Aabenraa- og Rødekro-området. 

Læs også Politiet holdt øje med parkeringspladser i nat efter seriehærværk

 

Ny og forbedret app - hent den nu
Ny og forbedret app - hent den nu
Ny og forbedret app - hent den nu