TV der bevæger dig

Dronningen kommer til Horsens med kongeskibet

Mandag den 3. september lægger kongeskibet Dannebrog til kaj i Horsens med dronning Margrethe ombord.

Mandag den 3. september lægger kongeskibet Dannebrog til kaj i Horsens med dronning Margrethe ombord. Kongeskibet ligger i Horsens Havn i to dage, hvor dronningen overnatter på skibet under hendes besøg i Silkeborg.

Silkeborg Kommune har netop offentliggjort det officielle program for besøget.

Af det fremgår, at dronning Margrethe modtages i Sillkeborg klokken 10, hvorfor det må antages at kongeskibet med droningen anløber Horsens tidlig mandag morgen. Præcist hvornår og hvor på Horsens Havn, Dannebrog lægger til, er endnu ikke offentliggjort.

Af programmet for det to dage lange besøg i Silkeborg fremgår også, at den officielle reception med deltagelse af embedsmænd, politikere og honoratiores fra Silkeborg Kommune holdes mandag aften på kongeskibet i Horsens Havn.

Dronningen overnatter på kongeskibet, inden tirsdagens fortsatte rundtur i Silkeborg, og sejler tirsdag eftermiddag videre til Svendborg.

Kongeskibet har senest været i Horsens i maj 2011, da dronning Margrethe og prins Henrik var på officielt besøg i byen. Året efter var Dannebrog atter på visit i Horsens Kommune, da regentparret gæstede Endelave.

Hent vores nye Play App
Hent vores nye Play App
Hent vores nye Play App