TV der bevæger dig

Dronningen var glad for julemærkebørnenes sang

02:11

Stor dag for syv børn fra Julemærkehjemmet Fjordmark i Kollund. De opførte to sange for H.M. Dronningen, da hun præsenterede årets julemærke.

I dag afslørede H.M. Dronningen årets julemærke ved en præsentation på Københavns Rådhus. Dronningen har selv tegnet julemærket 2015.

I forbindelse med afsløringen optrådte syv børn fra Julemærkehjemmet Fjordmark i Kollund med to sange. Den første, Hvilket postbud, en due, havde Hendes Majestæt selv ønsket, da den relaterer sig til årets mærke. Den anden sang er skrevet af viceforstander på Julemærkehjemmet Fjordmark, Jesper Lildholdt, og handler om at være ensom og komme på julemærkehjem.

På pressemødet efter afsløringen var Dronningen glad for børnenes optræden:

- Det er en sød lille børnesang, som jeg husker fra min egen barndom. Det var dejligt, at julemærkebørnene gerne ville servere sangen, så andre mennesker kan lære den at kende. Jeg kan forstå, at der ikke er så mange som kender den i dag.

H.K.H. Kronprinsesse Mary deltog i lanceringen som protektor for Julemærkefonden, hvor Hendes Majestæt og H.K.H. Kronprinsessen sammen afslørede årets julemærke.

 

 

 

Tryk på del og herefter "Føj til hjemmeskærm" for at oprette en genvej.

Åben browser menuen og vælg "Føj til startskærm" for at oprette en genvej.

Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden