Druknet 11-årig var fra Uge

Den 6. juli faldt en 11-årig dreng over bord fra en vandcykel på en sø i Frankrig. Tre dage senere bjærgede dykkere ham. Den afdøde dreng er fra Uge ved Aabenraa, skriver jv.dk.

Det var Niklas Hünersen fra byen Uge nær Aabenraa, der i starten af juli mistede livet i en drukneulykke i en sø i det sydlige Frankrig. Det skriver Jyske Vestkysten.

Ulykken skete, da Niklas Hünersen under en ferie med sin familie faldt af en vandcykel midt på søen Lac de Saint-Cassien tæt på Cannes. Nu er hans forældre tilbage fra Frankrig med Niklas' fire søskende, og de har valgt at udtale sig til JyskeVestkysten.

- Niklas var en dreng i sin bedste alder, som aldrig havde fejlet noget og altid smilte. Han var kommet i den alder, hvor han både havde mod på det hele og samtidig var begyndt at vise omsorg over for andre, fortæller Hella Hünersen til avisen.

- Han var også kommet i den fase af livet, hvor han lærte at lave praktiske ting. Niklas og jeg havde flere far/søn-øjeblikke, hvor jeg havde lært ham at slå græsset og også forklarede ham, hvordan en bil og dens motor hænger sammen, supplerer Nikolai Hünersen.

Du kan læse hele artiklen via linket nedenfor.

Læs artiklen fra JyskeVestkysten her