Dyrt gulv til Hedensted Skole

Reparationen af det ødelagte gulv i boldhallen koster omkring 600.000, og kommunen har ophævet forsikringen, så nu skal den selv betale.

Gulvet blev ødelagt, fordi ukendte gerningsmænd sidste weekend hældte næsten 20.000 liter vand ud i boldhallen. De brød ind natten mellem søndag og mandag, og deretfer lukkede de op for to brandslanger. Vicekommunaldfirektør Johan Stadil Petersen sagde forleden til TV Syd, at vandforbruget steg kraftigt ved et-tiden om natten.

Afslibning ikke nok

Skolen satte omgående affugtere i gang i hallen, men gulvet var begyndt at slå sig, og det kunne ikke reddes ved en afslibning. Det var den løsning, skolen håbede på, og den ville kun koste godt 200.000 kroner. Men det viser sig, at skaderne er så store, at hele gulvet skal skiftes ud. Derfor den meget højere pris på omkring 600.000 kroner.
 
Kommunen har tidligere haft en forsikring, der ville dække en skade, men den blev ophævet for flere år siden. Derfor skal pengene hentes i kommunekassen.

Gulvet i boldhallen er på 625 kvadratmeter. Det bliver først skiftet efter folketingsvalget, fordi boldhallen skal bruges til afstemningssted.