TV der bevæger dig

Edith kan ikke sove for vindmøllestøj og nu bliver det måske værre

Edith Kristensen er ikke begejstret for vindmøllerne. Foto: Louis Bendix Poulsen

Edith og Hans Kristensen er nabo til ni vindmøller og efter at Varde Kommune har fået lov til at opstille flere, så frygter parret fra Næsbjerg for fremtiden.

De har altid været godt tilfredse med deres bopæl lidt udenfor Næsbjerg, men efter at de første vindmøller de dukkede op, så kan de ikke være udenfor, og det kniber med at få en ordentlig nattesøvn.

Derfor er Edith og Hans Kristensen kede af, at Natur- og Miljøklagenævnet har afgjort, at Varde Kommune nu kan fortsætte med at opstille vindmøller i området mellem Årre og Næsbjerg.

-Det er jo rigtig træls, for den støj gør, at jeg ikke kan sove. Jeg falder først i søvn hen på morgenen, siger Edith Kristensen til TV SYD.

Varde Kommunes vindmølleplaner i området blev i september 2014 stoppet af Natur- og Miljøklagenævnet, fordi undersøgelserne forud for opstillingen ikke var grundige nok. Men nu har samme nævn altså godkendt planerne for området.

Der er foreløbig opstillet 21 vindmøller i hele området. Foto: Louis Bendix Poulsen

 

Der er indtil videre opstillet 21 vindmøller i hele området, og det er endnu uvist ,om der overhovedet kommer flere møller i området.

Edith Kristensen har i hvert fald rigeligt med de ni vindmøller, som er opstillet i nærheden af parrets bolig.

-Den der summen, den er der jo hele tiden, siger Edith Kristensen.

Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden