EfB fortsat under stregen

Esbjerg var bagud med to, fik alligevel point, men er stadig under stregen i superligaen.

Esbjerg er stadig under nedrykningsstregen, da det ikke lykkedes at slå AaB på hjemmebane mandag aften. Men det ene point Esbjerg fik med 2-2, er de nok alligevel glade for, efter de var bagud 0-2.

Der var kun spillet få minutter af kampen da Esbjerg kom bagud. AaB?s Rasmus Jönsson lavede en tunnel på Jonas Knudsen på baglinjen, og da AaB-angriberen spillede bolden fladt indover, ramte den EfB-forsvareren Davidson Drobo-Ampem, der blev noteret for et selvmål.

Efter en halv times tid fik AaB?s landsholdsspiller Kasper Kusk for meget plads, hvorefter han resolut sparkede bolden i mål fra 24 meters afstand.

Esbjerg fik dog scoret i 1. halvleg. Peter Ankersen satte sin direkte modstander og med et millimeterpræcist, fladt indlæg, fandt han Mick van Buren, der let kunne reducere til 1-2.

Det gav Esbjerg blod på tanden. Og udligningen faldt kort inde i 2. halvleg. Et hjørnespark blev snittet af Emil Lyng med benet. Herefter havde EfB det meste af spillet, men det blev ikke til yderligere mål.

Med resultatet 2-2 er Esbjerg fortsat under stregen.