EFB henter point efter sen udligning

Med et hovedstødsmål i sidste minut sørgede Brent McGrath for udligningen til slutresultatet 2-2.

EFB så søndag ud til at lide endnu et nederlag i superliagen, men med en sen scoring fik hjemmeholdet alligevel med hiv og sving hentet det ene point hjem i dagens kamp mod FC Nordsjælland.

EFB kom bagud ellers allerede efter 11. minutters spil, men Robin Söder fik udlignet kort inde i anden halvleg.

Med 10 minutter igen af kampen bragte FC Nordsjælland sig igen foran ved lynhurtige Ernest Asante, men Brent McGrath fik altså udlignet til allersidst.

På torsdag venter der Jesper Jørgensen og EFB en ny bundkamp i Odense.

Det uafgjorte resultat betyder, at EFB fortsat er på sidstepladsen i tabellen et enkelt point efter Viborg.

På torsdag venter der en ny kamp for holdet, når EFB møder OB på udebane.