EfB hiver flot uafgjort hjem mod FCK

Det tegnede længe til, at FCK ville rende med sejren i pokalsemifinalen mod Esbjerg. Men esbjergenserne kom overraskende ud af kampen med et uafgjort resultat: 1-1.

Det var ellers et aggressivt FCK-hold, som kom ud til første halvleg for at følge op på den stærke indsat i 4-0-sejren over Silkeborg mandag.

Da holdene gik til pause havde københavnerne da også en føring på 1-0, men luften gik af ballonen i anden halvleg, hvor EfB kunne redde sig et godt udgangspunkt for returkampen. Det skete med godt 20 minutter igen, hvor indskiftede Mick van Buren fra nært hold headede bolden ind til 1-1.

Begge hold spillede sig til et par muligheder for at vinde kampen, og i overtiden fik Sigurdarson en stor chance, men nok en gang reddede Dubravka i Esbjerg-målet.

Dermed sluttede det 1-1, og Esbjerg tager et fint resultat med til returkampen hjemme på Blue Water Arena den 30. april.