EfB Ishockey tester amerikansk back

Sportschef Peter Gommesen jagter forstærkning til back-kæden, der er hårdt ramt af skader. Nu tester klubben Matt Nickerson fra USA.

For tiden må EfB Ishockey undvære tre backer, der sidder ude med skader, og det har sendt sportschef Peter Gommesen på udkig efter en ny mand til defensiven. 

- Matt Nickerson er en stor og stærk back, og der er ingen tvivl om, at det lige præcis er den profil, som vi søger. Det er en ydmyg og velopdragen spiller, der er blevet mere moden i sit spil i forhold til tidligere, hvor han trak for mange udvisninger. Matt er afklaret med den rolle, som han eventuelt skal have på vores hold, hvor han selvfølgelig skal tage ansvar, og nu er det op til ham at bevise, at vi skal satse på ham, konstaterer Peter Gommesen, som i den kommende uge vil tage stilling til, om Matt Nickerson skal tilknyttes EfB Ishockey på mere permanent basis.

 

Mangler kampform

- Vi har muligheden for at se ham an i denne periode, og i første omgang er der tale om en regulær prøvetræning. Han har ikke spillet i et stykke tid på grund af sygdom i den nærmeste familie, så han mangler selvfølgelig lidt kampform. Der er tale om en dygtig ishockeyspiller, men tiden må vise, om han kan forstærke os på nuværende tidspunkt.

 

Tidligere spillet i Finland

Matt Nickerson har blandt andet tidligere optrådt for de finske klubber Ässät og Ilves samt svenske Malmø. I 2003 blev han desuden draftet af NHL-klubben Dallas Stars.