Esbjerg vinder vigtig sejr i Vejle

Esbjerg fB nærmer sig topholdene efter 3-1 udesejren. Vejle Boldklub bevarer trods nederlaget andenpladsen.

Det blev gæsterne fra Esbjerg, der løb med alle tre point i det traditionsrige opgør mellem de to gamle storhold Vejle Boldklub og Esbjerg fB.

Esbjerg førte 2-0 efter 1. halvleg. Den føring blev øget i 2. halvleg, inden det lykkedes for Vejle at reducere til slutstillingen 3-1.

Resultatet betyder at Esbjerg rykker op på fjerdepladsen i 1, division, mens Vejle er placeret på andenpladsen i rækken.

Begge hold kan samtidig glæde sig over, at rækkens førerhold fra Thisted kun fik uafgjort mod bundholdet Brabrand.

Kampen blev overværet af hele 4305 tilskuere, hvilket er sæsonrekord i 1. division.