Efter 10 måneder som gadehund: Nu har Molly fået et godt hjem

Siden foråret 2018 har hunden Molly været hjemløs.

Den barske og utrolige historie om hunden Molly lader til at få en lykkelig slutning.

Efter 10 måneder som en gadehund, som måtte klare sig selv, er der nu fundet et godt hjem til Molly. 

Sidste år løb Molly væk fra et hjem, hvor hun kun nåede at være i et lille døgn. Sidste fredag blev hun fanget i Horsens. Hunden blev kørt til en af Dyreværnets afdelinger, Søndergård Hunde- og Kattepension i Kolding, som siden har ledt efter nogle kærlige og erfarne hundeejere. 

Ægte hundemennesker

Nu er Molly flyttet ind hos Susanne og Ole Harbo, som bor tæt på Randers. Parret blev udvalgt blandt mange interesserede hundevenner. Fire af dem har været "til samtale", og valget faldt på et par ægte hundemennesker.

quote

Jeg har valgt Susanne og Ole på grund af deres hjerterum.

Gitte Visbech, Søndergård Hunde- og Kattepension

- Vi har haft hunde i 40 år. Den seneste døde i november, og vi kunne ikke forestille os et liv uden hunde. Så var der en artikel om Molly, og vi faldt for historien og for hunden, siger Susanne Harbo til TV SYD. 

Gitte Visbech fra Søndergård Hunde- og Kattepension er heller ikke i tvivl om, at Molly får det godt hos den nye familie.

- Jeg har valgt Susanne og Ole på grund af deres hjerterum og rummelighed. De er overskudsmennesker. Her kommer Molly til at være i centrum, og det er vigtigt for mig, siger hun.

TV SYD besøgte Molly, kort tid efter at hun ankom til hundepensionen. Her var hun ved at genvinde tilliden - også til kameraer.
Video: Karoline Lunddal Dam, TV SYD

Meget sky

Molly lugtede grimt, og hendes pels var filtret, da hun blev fundet. Man gætter på, at hun har levet af mad fra skraldespande. Nu er hun nyvasket og ved at vænne sig til sit nye liv. 

- Vi havde godbidder med til hende, da vi kørte ned til hundepensionen, men hun var meget sky og forskræmt. Nu er hun tryg inde i vores hus, og det går langsomt fremad, siger Susanne Harbo.

Har købt gps

Men ægteparret er bevidst om, at Molly kræver meget opmærksomhed.

quote

Når vi går en tur, bliver hun skræmt blot ved den mindste lyd.

Susanne Harbo, hundemor. 

- Når vi går en tur, bliver hun skræmt blot ved den mindste lyd. Hun reagerer ikke, når vi lægger en bold foran hende, for hun har tydeligvis aldrig prøvet at lege ligesom andre hunde. Så det er en stor udfordring, vi har taget på os, men vi skal nok klare det, siger Susanne Harbo. 

Parret har købt en gps, som Molly skal bære. 

- Vi ville ikke kunne bære, hvis hun blev væk igen, siger Susanne Harbo.