To personer anholdt efter røverier i Horsens

Netto i Levysgade i Horsens blev torsdag eftermiddag ramt af et kniv-røveri. Politiet jagter nu røveren.

Opdateret. Vagthavende ved Sydøstjyllands Politi oplyser fredag morgen til TV SYD, at den ene person igen er blevet løsladt, mens den anden forventes at blive fremstillet i grundlovsforhør senere fredag.

Opdateret torsdag klokken 21.40: Sydøstjyllands Politi har tilbageholdt to personer, som de mener har forbindelse til røverierne. Anholdelserne foregik uden dramatik, og de to er nu til afhøring hos politiet.

Omkring klokken 16 torsdag eftermiddag kom en mand ind i Netto på Levysgade 2 i Horsens og truede sig til et ukendt beløb med en kniv. Det oplyser Sydøstjyllands Politi til TV SYD. Et lignende røveri skete torsdag aften i Rema 1000 på Sankt Helena Vej i Horsens. Politiet tror, der er en sammenhæng.

- Vi har en formodning om, at det er den samme mand, som var på spil i går. Det er både ud fra signalementet og ud fra modus (måden røveriet blev udført på, red.), siger vagtchef ved Sydøstjyllands Politi Lars Grønlund til TV SYD.

Siden røveriet har politiet været til stede ved Netto for at sikre sig spor. Det arbejde er nu afsluttet. Samtidig har betjente arbejdet på at finde røveren.

- Lige nu arbejder vi på at lokalisere manden. Vi er i området og leder, og vi har en god ide om, hvor vi skal lede, men vi har ikke fanget ham endnu, siger Lars Grønlund.