TV der bevæger dig

Efter kritik: Efterskole starter nu en uvildig undersøgelse

Uvildig undersøgelse skal vende alle sten Foto: TV SYD

Sportsefterskolen Sine har besluttet at sætte en undersøgelse i gang, der skal vende alle sten.

06:27 Luk video

Skolen der holder til i Løgumkloster er de seneste dage blevet mødt med en række kritikpunkter vedrørende skolens rejseaktiviteter og forstanderens rolle i forbindelse med, at han ved siden af sit virke somforstander driver et privatejet rejsebureau. Det skriver bestyrelsen i en pressemeddelelse.

I forlængelse af de oplysninger, der er fremkommet i sagen, har skolens bestyrelse taget initiativ til en uvildig undersøgelse, foretaget af et uvildigt advokatfirma, siger Finn Peter Hansen, der er talsmand for bestyrelsen.

-Bestyrelsen har på et møde i går eftermiddags besluttet at tage initiativ til en uvildig undersøgelse af de kritikpunkter, der er fremkommet de seneste dage. Vi tager dette initiativ, fordi der er behov for at få vendt alle sten i denne sag. Vi vil gerne understrege, at initiativet ikke skal ses som udtryk for mistillid til skolens forstanderpar, øvrige ledelse eller andre medarbejdere på Sportsefterskolen SINE.

Men vi tager den rejste kritik alvorligt, og det er i alles interesse, at kritikpunkterne bliver undersøgt til bunds, og at der er fuld åbenhed og klarhed om skolens forhold.

Se hele interviewet med Finn Hansen, talsmand for bestyrelsen på Sportsefterskolen SINE.

Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden