TV der bevæger dig

Efterforskning sat på pause - formodet drabsmand er i Syrien

Mor og to børn blev søndag den 30. oktober fundet dræbt og lagt i en fryser i deres lejlighed her på Reberbanen 2 i Aabenraa.

Efterforskningen af det tredobbelte drab i Aabenraa i oktober på en mor og hendes to døtre er sat på pause, da den formodede drabsmand er flygtet til Syrien.

Den dræbte kvindes mand og de to pigers far, den 33-årige Hamid Farid Mohammed, er efterlyst i Danmark og internationalt i forbindelse med det tredobbelte drab på hans hustru og to døtre på syv og ni år.

Politiet er så sikker på, at det er eksmanden, der er den skyldige, at det ikke giver mening at holde sagen åben, før de kan få fat på ham. Det skriver DR Syd

De tre blev søndag den 30. oktober fundet dræbt og lagt i en fryser i deres lejlighed på Reberbanen 2 i Aabenraa.

Det var kvindens bror, der gik til politiet. Han havde i nogle dage ikke kunnet få kontakt til kvinden. 

Læs også Politiet: Eftersøgt familiefar er flygtet til Tyrkiet

Politiet skaffede sig adgang til lejligheden, hvor de tre lig blev fundet i en fryser. Kvindens mand og dermed børnenes far befandt sig ikke i lejligheden, og han har været efterlyst siden mandag den 31. oktober.

Sporene efter den eftersøgte far stopper i Istanbul, hvortil han fløj fra Hamborg lørdag den 29. oktober -  og politiet har arbejdet ud fra en teori om, at han er rejst ind i Syrien, hvor politiet har meget ringe muligheder for at finde ham.

Ny og forbedret app - hent den nu
Ny og forbedret app - hent den nu
Ny og forbedret app - hent den nu