TV der bevæger dig

Efterlyser vidner: Pige på cykel måske overfaldet

00:29

Politiet efterlyser vidner til et muligt overfald i Esbjerg sent i aftes.

1 af 2

En 16-årig kvindelig cyklist blev måske sent i aftes skubbet af sin cykel i Esbjerg. Politiet ved endnu ikke, hvad der er sket, så de vil gerne høre fra vidner.

Den unge kvinde kom cyklende ad Karl Andersens Vej ved 23.30-tiden lørdag aften. Ifølge vagtchefen ved Syd- og Sønderjyllands Politi bemærker hun en mand på den modsatte side af vejen, hvorefter hun svinger til højre.

- Manden fulgte muligvis efter hende. Det næste, hun husker, er at ligge på jorden med cyklen mellem benene. Hun har ondt i hovedet og ved ikke, hvad der er sket, fortæller vagtchef Henrik Sønderskov til TV SYD.

Politiet ved heller ikke, hvad der er sket.

- Måske er der bare tale om et uheld, men den unge kvinde var ikke påvirket af hverken alkohol eller stoffer. Det kan også være, at hun er blevet slået eller skubbet af cyklen, siger Henrik Sønderskov.

Efter den 16-årige kom til sig selv, havde hun stadig sine ting. Politiet vil nu gerne høre fra eventuelle vidner - og i særdeleshed fra den mand, som cyklisten lagde mærke til - for at få klarlagt, hvad der er sket.

Oplysninger i sagen kan gives til politiet på telefon 1-1-4.

Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden