Efterlysning: Politiet søger vidner til overfald i Esbjerg

Fem til syv unge med anden etnisk baggrund end dansk overfaldt en 40-årig mand i Esbjerg natten til søndag. Nu leder politiet efter vidner til overfaldet.

Omkring kl. 02.30 natten til søndag blev en 40-årig mand overfaldet af en gruppe unge ikke-etniske danskere. Overfaldet skete i Englandsgade ved Skolegade overfor Bones i Esbjerg.

To vidner har set fem til syv personer forlade den 40-årige, der lå på jorden, men de så altså ikke selve overfaldet. Derfor søger Syd- og Sønderjyllands Politi nu vidner, der har set overfaldet. 

En af overfaldsmændene beskrives som en mand af udenlandsk herkomst. 20-30 år. Fuldskæg af stubbe. Krøllet mørkt hår. Han var iført grå sweatpants og grå trøje med to hvide striber på tværs af brystet.

Den 40-årige blev kørt på sygehuset med flere slag i ansigtet. Han er ikke fra området.

- Vi ved endnu ikke, hvad der er gået forud for overfaldet, vi har ingen mistænkte, og den 40-årige mand har endnu ikke givet oplysninger, som kan hjælpe os i retning af overfaldsmændene, siger vagtchef hos Syd- Sønderjyllands Politi, Søren Strægaard , til TV SYD.

Har du oplysninger om overfaldet, kan Syd- og Sønderjyllands Politi kontaktes på 114.

Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her, eller ændre din browsers indstillinger.