TV der bevæger dig

Efterlyst fra Esbjergs bandekonflikt er anholdt og fængslet

Grupperinger fra Stengårdsvej og Kvaglund bekæmper hinanden. Foto: John Melin, TV SYD

21-årig anholdt lørdag i Aarhus og varetægtsfængslet søndag formiddag i Esbjerg. Han er sigtet for sin rolle i et skyderi på Stengårdsvej i Esbjerg tilbage i september.

 

Læs også Politiet efterlyser to 21-årige efter skyderi og våbenfund

Syd- og Sønderjyllands Politi anholdt lørdag i samarbejde med Særlig Efterforskning Vest og Østjyllands Politi, den 21-årige Ali Taleb Abu-Stetieyh, som den 20. december blev efterlyst i medierne i forbindelse med et skyderi på Stengårdsvej i Esbjerg den 14. september 2017.

- Vi har en bandekonflikt i Esbjerg, hvor to grupperinger er oppe at toppes. I den forbindelse har vi fundet frem til, at Ali har relation til Esbjerg, selv om han bor i Aarhus. Han har afgivet skud ved episoden i september. 

Carsten Arentoft Andersen, vicepolitiinspektør, Syd-og Sønderjyllands Politi

Ali Taleb Abu-Stetieyh blev søndag formiddag fremstillet i grundlovsforhør ved retten i Esbjerg, hvor han blev varetægtsfængslet i foreløbig fire uger. Grundlovsforhøret blev holdt for lukkede døre, og politiet har derfor i øjeblikket ikke flere kommentarer til grundlovsforhøret eller efterforskningen.

- Vi har en bandekonflikt i Esbjerg, hvor to grupperinger er oppe at toppes. I den forbindelse har vi fundet frem til, at Ali har relation til Esbjerg, selv om han bor i Aarhus. Han har afgivet skud ved episoden i september, oplyste vicepolitiinspektør Carsten Arentoft Andersen fra Syd-og Sønderjyllands Politi i december.

 

21-årig fortsat efterlyst

Ved efterlysningen i medierne af Ali Taleb Abu-Stetieyh den 20. december blev også den 21-årige Walid Iyad Jared efterlyst i forbindelse med fund af skydevåben den 18. oktober sidste år på Stengårdsvej i Esbjerg. Han er endnu ikke anholdt.

Politiet modtager derfor stadig gerne henvendelser såfremt nogen ser Walid Iyad Jared eller i øvrigt har oplysninger omkring hans færden eller opholdssted.

Signalement

Walid Iyad Jared beskrives som 170 centimeter høj, almindelig af bygning med mørkt kortklippet hår.

Tryk på del og herefter "Føj til hjemmeskærm" for at oprette en genvej.

Åben browser menuen og vælg "Føj til startskærm" for at oprette en genvej.

Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden