Eftersatte egen varevogn

En bestjålet mand valgte lynhurtigt at eftersætte en tyveknægt, der stjal hans varevogn.

En lynhurtig beslutning resulterede i en anholdelse her til morgen. En anmelder ringede til politiet for at melde sin varebil af mærket Mercedes stjålet. Så snart han havde lagt røret på, eftersatte han tyveknægten i en anden bil. Det resulterede i, at politiet kunne følge manden hele vejen fra Tørring, hvor anmeldelsen kom fra, til hovedvejen A13 og ud på Vejle Motorvejen - og direkte til anholdelse.

I den forbindelse spottede den vågne anmelder, der var kørt efter tyven, en følgesvend til biltyven. Han blev også anholdt af politiet. Han kørte i en stjålet varebil af mærket Toyota med en motorcykel i - der også var stjålet, dog i Kolding. Det oplyser vagtchefen ved Sydøstjyllands Politi.

Ved anholdelsen blev yderligere en mand anholdt mistænkt for at have deltaget i tyverierne, der har huseret i hele Syd- og Østjylland. De tre mænd, der alle er østeuropæere, bliver højst sandsynligt fremstillet i grundlovsforhør senere i dag, og sagen vil derefter blive overdraget til Østkrim-specialafdelingen under Sydøstjyllands Politi.