TV der bevæger dig

Efterskole-elever underviser børn i ferien

Det er Hellebjergs elever, der arrangerer alt det praktiske omkring campen, og det er også Hellebjerg-eleverne, der underviser. Foto: Tais Tullin, TV SYD.

Ikke alle unge mennesker burer sig inde med deres elektroniske venner, når de har fri fra skole. Nogle er aktive og tager på Hellebjerg Camp i Juelsminde for at dyrke deres idrætsgren intensivt.

Hellebjerg Idrætsefterskole i Juelsminde har i godt 20 år afholdt Hellebjerg Camps - og i år er ingen undtagelse.

Det er Hellebjergs elever, der arrangerer alt det praktiske omkring campen, og det er også Hellebjerg-eleverne, der underviser gæsteeleverne, da de skal bruge det i forbindelse med den træneruddannelse, som de får i forbindelse med deres skoleår på Hellebjerg.

Hellebjerg Camp er en årlig begivenhed, som afvikles i de tre hverdage  op til påske. Her underviser Hellebjergeleverne områdets idrætsglade unge i fodbold, håndbold, badminton og golf.

Hellebjerg Camp giver deltagerne mulighed for at skabe nye venskaber og dygtiggøre sig indenfor deres idræt, og så får Hellebjerg-eleverne vigtig trænererfaring, som de skal bruge i forbindelse med den træneruddannelse, som er en del af  et skoleophold på Hellebjerg.

 

Tryk på del og herefter "Føj til hjemmeskærm" for at oprette en genvej.

Åben browser menuen og vælg "Føj til startskærm" for at oprette en genvej.

Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden