TV der bevæger dig

Eftersøgning på Fanø indstilles

02:38

Kirsten Friis Lund skulle have overnattet i denne båd, men dukkede aldrig op.

1 af 2

Eftersøgningen efter den forsvundne Kirsten Friis Lund gav heller ikke lørdag noget resultat eller nye spor. Her til aften blev eftersøgningen derfor endeligt indstillet, oplyser Syd- og Sønderjyllands Politi.

Lørdag var et stort antal hundepatruljer og hjemmeværnsfolk i aktion.Desuden brugte mange lokale deres fridag til at hjælpe med eftersøgningen.

Cirka 25 hjemmeværnsfolk samt folk fra Beredskabsstyrelsen og Fanøs lokale redningsberedskab undersøgte sommerhusområder, campingpladser og bunkers.

2.500 borgere, der er tilknyttet Fanø Kommunens særlige SMS-tjeneste, er også inddraget i eftersøgningen. De er blevet bedt om at gennemgå deres haver, udhuse, garager og carporte.

Kirsten Friis Lund fra Ribe forsvandt efter en privat fest på øen tirsdag den 1. januar. Hun skulle overnatte på en båd i havnen sammen med en bekendt, men hun dukkede aldrig op i båden.

Lokale beboere, der kender øens forhold grundigt, tvivler på, at hun stadig er i live. Det samme gør politiet og derfor indstilles eftersøgningen nu.

Samtidig afviser politiet, at der er begået en forbrydelse. Det er der intet, der tyder på, siger Syd- og Sønderjyllands Politi til TV SYD.

Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden