Eftersøgt fra skolevold: 20-årig har fået forsvarsadvokat

Politiet i Haderslev leder dagligt efter en 20-årig mand, som er efterlyst efter skolevold for to uger siden. Advokat har bedt om at blive beskikket som forsvarer.

Det er endnu ikke lykkedes politiet at finde frem til den mand, som er efterlyst i forbindelse med skolevolden på Sdr. Otting Skole i Haderslev den 20. september. Men noget tyder på, at den eftersøgte allerede nu har hyret en forsvarsadvokat, fordi han er klar over, at politiet leder efter ham.

quote

Jeg vil mene og håbe, at det kun er et spørgsmål om tid, før vi render ind i ham.

Jeppe Kjærgaard, lokalpolitiet i Haderslev

- Vi har fået en henvendelse fra en forsvarsadvokat, der gerne vil repræsentere ham. Derfor går jeg ud fra, at han selv har kontaktet forsvareren, fortæller Jeppe Kjærgaard, leder af lokalpolitiet i Haderslev, til TV SYD.

Politiet søger på adresser, hvor den 20-årige enten er tilmeldt eller må formodes at opholde sig. Dog forgæves indtil videre. 

- Vi formoder, at han gemmer sig. Der er ikke noget, der tyder på, at han skulle være stukket af til udlandet. Jeg vil mene og håbe, at det kun er et spørgsmål om tid, før vi render ind i ham, siger Jeppe Kjærgaard.

Onsdag den 20. september blev to lærere på Sønder Otting Skole i Haderslev opsøgt af en gruppe mænd. De kørte helt ind i skolegården, hvorpå to mænd opsøgte skolederen inden for på skolen. Det udviklede sig til vold mod to lærere, som begge efterfølgende blev behandlet på skadestuen. Den ene lærer skulle have fået et kraftigt skub, så han faldt bagover, mens den anden lærer fik to knytnæveslag.

Det er i denne sag, en 24-årig mand to dage senere om fredagen blev varetægtsfængslet i fire uger sigtet for vold mod offentligt ansatte.

- Vi håber at blive færdige med efterforskningen i hans sag inden udløbet af hans fængsling, siger Jeppe Kjærgaard.