Eks-konen: Et voldeligt hjem

Hjemmet hos den 63-årige, som er blevet dræbt i Esbjerg, var voldeligt, og der var en ubehagelig stemning, fortæller den dræbtes eks-kone til TV SYD.

Kvinden, der angiver at være mor til den 21-årige, som er sigtet for drabet, fortæller, at den 63-årig kunne være meget opfarende, hvis der f.eks. var problemer i hans forretninger.

Han kunne smadre porcelæn, hvis nogen kom med en forkert bemærkning.

Parret har på et tidspunkt boet i USA ? og under det ophold, skal den dræbte mand have forsøgt at kvæle konen.

Den 63-årige er aldrig dømt for vold. Politiet har heller ikke kunnet bekræfte historien om kvælergrebet mod konen.

Kvinden, som ikke ønsker at fortælle sit navn, sin alder eller hvor hun kommer fra, er ikke overrasket over, at den 63-årig er blevet dræbt. Der var en ubehagelig stemning i hjemmet og megen vold.

Kvinden blev skilt fra den 63-årige for 12 år siden.

Hun oplyser, at hun er ved at få bygget et nyt hus ? ?langt væk fra Esbjerg?, og det var meningen, at sønnen skulle flytte hen til hende.

Hun bliver spurgt om oplysningen om, at eks-manden er blevet dræbt og har ligget i lang tid indsvøbt i plastik i huset.

Hun forklarer det med, at sønnen helt klart er psykisk uligevægtig. Hun har haft mulighed for at tale ganske kortvarigt med sønnen, og hun var chokeret over hans mentale tilstand.

- Han har grædt meget under grundlovsforhøret, så blusen var hel våd, fortæller hun.

Den 21-årige forklarer i grundlovsforhøret, at drabet skal være sket i nødværge. Han kunne ikke erkende sig skyldig i drab.

Den 21-årige har ikke sovet hele natten og blev først afhørt sent. Men hans forsvarer erklærede, at han ville være i stand til at svare på spørgsmål i grundlovsforhøret.