Ekstremløber håber på landsholdsudtagelse efter sejr

Kristina Schou Madsen fra Kolding vandt ekstremløb i Perus jungle. Nu vil hun med til VM i Portugal.

Løbeskoene  har fået lov til at hvile lidt hjemme hos Kristina Schou Madsen i de seneste dage. Torsdag i sidste uge vandt løberen fra Kolding et ekstremløb på 230 kilometer gennem junglen i Peru, og ovenpå sådan en præstation er der brug for restitution.

- Det har været meget overvældende, og det gik meget bedre, end jeg havde forventet. Det betyder rigtig meget for mig at vinde, det giver blod på tanden, fortæller Kristina Schou Madsen til TV SYD.

Det ekstreme løb foregik over fem dage, og det lykkedes kun for 26 af de 49 løbere at gennemføre strabadserne.

 
 
Foto: Mikkel Beisner

 

Kristina Schou Madsen håber nu, at sejren i Peru øger hendes chancer for at blive udtaget til det danske landshold i trail. Landsholdet  skal til efteråret deltage i VM i trail, der foregår i Portugal.

- Det er min helt store drøm at blive udtaget , så det håber jeg meget på lykkedes, siger Kristina Schou Madsen til TV SYD.

Selvom kroppen er mærket af det ekstreme løb, så holder den unge idrætsefterskolelærer sig dog ikke helt i ro.

Søndag skal eleverne fra Koldingegnens Idrætsefterskole deltage i et halvmaraton i Århus, og her skal hun selvfølgelig også løbe de 21 kilometer.

Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her, eller ændre din browsers indstillinger.