TV der bevæger dig

Elever er vilde med IBC

Eleverne på IBC i Kolding, Middelfart/Fredericia og Aabenraa er gladere for deres skoler end andre erhvervsskoler.

En oversigt over fravær og fastholdelse på landets erhvervsskoler viser, at IBC-skolerne i Syd- og Sønderjylland er mere populære end andre erhvervsskoler.

Eleverne på IBC International Business College i Kolding, Fredericia/Middelfart og Aabenraa er så begejstrede for at stå op om morgenen og komme i skole og ikke mindst fuldføre deres skoleforløb, at uddannelsesinstitutionen placerer sig i toppen foran alle andre af landets handelsskoler og tekniske skoler, når det gælder om at fastholde eleverne.
 
En netop offentliggjort oversigt over fravær og fastholdelse på landets erhvervsskoler viser, at kun 63 ud i alt 759 elever på IBC International Business College har stoppet deres skoleforløb i utide.

Det er, oversat til tør statistik, 8,30 procent af eleverne, der ikke fuldfører det skoleforløb, de er startet på. 
 

Motiverede medarbejdere er nøglen

På IBC arbejdes der konstant på et meget overordnet plan om at styrke kvaliteten af undervisningen, så den matcher tidens krav til elever og undervisere:

- Vores elever skal opleve, at medarbejderne vil eleverne. Vores elever skal opleve, at vi vil, at de får en uddannelse. Derfor skal undervisningen tage sit udgangspunkt i elevernes forudsætninger. Kompetenceudvikling er vejen til realisering af dette mål. At vi nu står med et af landets flotteste fastholdelsestal skal i høj grad tilskrives, at vores medarbejdere lykkes med deres arbejde, fastslår direktør for IBC i Kolding Stig Holmelund.

Tryk på del og herefter "Føj til hjemmeskærm" for at oprette en genvej.

Åben browser menuen og vælg "Føj til startskærm" for at oprette en genvej.

Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden