En stime af kiksere

SønderjyskE's træner håber på en overraskelse i kampen søndag mod OB. Gerne en scoring på straffe, hvis der bliver mulighed for det.

Træner Lars Søndergaard siger, at SønderjyskE's spillere har dummet sig meget på straffespark, at de kun kan overraske fra 11-meter-pletten. SønderjyskE har brændt hele fem ud af seks forsøg fra straffesparks-pletten i denne sæson i Superligaen.

Uforklarlige stimer

Lars Søndergaard har ingen forklaring på, hvorfor hans spillere har så svært ved at score på de ellers så oplagte chancer.

- Det er et godt spørgsmål. Vi har lige haft en stime med hjemmekampe, hvor vi ikke havde vundet i lang tid. De her stimer er uforklarlige. En del af forklaringen er sikkert, at de bliver selvforstærkende, siger Lars Søndergaard.

SønderjyskE-træneren regner dog ikke med, at hans spillere lige frem kan gå hen og blive angst for at brænde næste gang, holdet får tildelt et straffespark.

- Der er nok nogle, der er klar nu. Man kan ikke dumme sig mere nu, og det vil være en overraskelse, hvis vi scorer på straffespark.

Kom med en tå-hyler

- Hvem skal skyde næste gang?

- Det ved jeg ikke. Jeg er ligeglad - bare vi scorer. Der er nok nogen, der tør. Man skal ikke placere bolden, det handler bare om at klappe på. Det er nok bedst med en tåhyler, siger Lars Søndergaard.

Da SønderjyskE i sidste weekend vandt 3-0 på Brøndby Stadion brændte Nicolai Madsen et straffespark for gæsterne, da det fortsat stod 0-0.

SønderjyskE møder søndag OB på hjemmebane i Superligaen. Træneren håber på en overraskelse i kampen søndag mod OB. Gerne en scoring på straffe, hvis der bliver mulighed for det.