En stor håndbold-kriger stopper

Joachim Boldsen stopper som professionel håndboldspiller ved udgangen af sæsonen 2013/14. Det fortæller KIF Kolding København i en pressemeddelelse.

Joachim Boldsen har igennem mere end 15 år præget dansk håndbold. Med sine 186 landskampe var Boldsen en fast bestanddel af det danske herrelandshold, som blandt andet vandt EM Guld i 2008. Derudover vandt han og holdet både EM bronze i 2002, 2004 og 2006 og VM bronze i 2007.

På klubplan har Joachim Boldsen spillet for nogen af de største klubber i Europa, og han var blandt andet med til at føre SG Flensburg Handewitt til klubbens første tyske mesterskab i 2004.

Derudover har Boldsen repræsenteret den spanske storklub FC Barcelona. Af danske klubber kan nævnes Helsingør I.F., G.O.G., AaB, AG København og KIF Kolding København.

Joachim Boldsen har hele sin karriere været med til at sætte dansk herrehåndbold på landkortet, og han har altid været bevidst om, at han gerne ville stoppe på toppen. Og det sker altså efter afslutningen af indeværende sæson 2013/14.