Energi-forsøg: Afleverede el-bil efter et år

Jens Obel Jepsen afleverede lørdag nøglerne til den el-bil, som han og familien har brugt i et år. Det samme gjorde 18 andre familier fra forsøget med energi-rigtige løsninger i landsbyen Stenderup ved Hedensted.

 

Kun en enkelt familie har valgt at beholde bilen efter prøveperioden, som udløber i dag.

- Det har været spændende. Og en lidt anderledes end med en almindelig bil, siger Jens Obel Jepsen til TV SYD. Der har været nogle begrænsninger i, hvor langt man kan køre, så man skal planlægge lidt mere.

De 20 familier, som er med i projektet Insero Live Lab, har haft bilen til favorabel leje i et år.

- Vi har fået tilbud om at leje den videre ? eller købe den. Men vi synes simpelthen, at den er for dyr ? i forhold til det, man har ud af det. Vores kørselsbehov bliver ikke dækket 100 pct. Så skal der være nogle andre fordele ved det.

Jens Obel Jepsen om el-bilen (Var.: 0:55)

 

 

Fremtidens intelligente hjem 

Insero Live Lab er et nyt og visionært ?Living Lab?, hvor familier i deres eget hjem tester den nyeste energi- og informationsteknologi, som er styret via et Smart Grid. Det er fremtidens intelligente energisystem, som giver forbrugerne flere informationer og adgang til at styre deres eget energiforbrug.

Med Insero Live Lab får virksomheder samtidig en unik mulighed for at teste og demonstrere deres produkter og services i virkelighedens verden og med et konkret marked for øje.