Er ved at spille sig i form

Efter tre uger med spilletid i Sønderjyske er Johan Absalonsen langsomt ved at finde formen igen. Søndag fik Sønderjyske med nød og næppe et point i kampen mod AGF.

Kort før transfervinduet lukkede, skiftede Johan Absalonsen reservetilværelsen i FC København ud med et nyt fodboldliv i Sønderjyske. Og tre uger senere er kantspilleren indtil videre glad for den beslutning.

God følelse

- Det er virkelig en god følelse at spille kampe igen. Jeg har godt kunnet mærke, at jeg har trængt til at få nogle meter i benene for at genfinde superligaformen.

- Der er et stykke igen, men jeg føler hele tiden, at jeg kommer nærmere topformen, siger Johan Absalonsen.

Starten på tilværelsen i Sønderjyske har ellers været præget af en række dårlige resultater, og faktisk var fredagens 2-2-kamp mod AGF første gang, Absalonsen overhovedet fik point med sin nye klub. Så det var tiltrængt.

- Det var virkelig vigtigt at komme på ret køl, specielt nu hvor bundholdene er begyndt at røre på sig.

- Jeg tror, resten af sæsonen fortsætter på den måde, hvor alle tager point fra alle, og ingen hold bliver isoleret i bunden, siger Johan Absalonsen.

Sønderjyskes point blev hentet med det yderste af neglene, da Tommy Bechmann i overtiden udlignede til 2-2.

Men Johan Absalonsen følte udligningen var på vej, efter Sønderjyske ellers havde haft det svært i den første time.

- Det virkede som om, de var rystede, da vi reducerede, og så fik vi troen. Men vi må medgive, at der ikke var meget, der tydede på, at vi skulle få point efter første halvleg, så på den måde var det en halv sejr for os, siger Johan Absalonsen.