Erhvervsfolk erstatter ex-amtsborgmester

To erhvervsfolk besætter topposter i Sydbank efter generalforsamlingen torsdag. De afløserden tidligere amtsborgmester Kresten Philipsen, som falder for bankens aldersgrænse.

Direktør Anders Thoustrup og bestyrelsesformand Hanni Toosbuy Kasprzak er valgt til henholdsvis ny formand og ny næstformand for Sydbanks bestyrelse.

Mest tilfredse kunder

Anders Thoustrup har været medlem af Sydbanks bestyrelse siden 2000 og har fra 2006 været næstformand. Nu afløser han den hidtidige formand, tidligere amtsborgmester Kresten Philipsen.

Formandsskiftet kommer ifølge Anders Thoustrup ikke til at ændre den stabile og succesrige kurs, der har gjort banken til Danmarks fjerde største.

? Sydbank har nogle af landets mest tilfredse kunder og er et af de pengeinstitutter, der er kommet stærkest igennem finanskrisen. Det skal vi udnytte til at udvide samarbejdet med både nuværende og nye kunder, så vi på den måde kan fortsætte bankens kontrollerede vækst, siger Anders Thoustrup.

Parløb med ECCO-arving

Den nye bestyrelsesformand er en erfaren og alsidig erhvervsmand, der stammer fra Randers. Her har han blandt andet været med til at skabe elektronikvirksomheden Thoustrup og Overgaard, der nu er fusioneret og solgt videre.

Randrusianeren kommer i Sydbanks bestyrelse til at køre tæt parløb med Hanni Toosbuy Kasprzak fra Haderslev, der tager over som ny næstformand.

Hun har været medlem af bankens bestyrelse siden 2006 og har også stor erfaring med bestyrelsesarbejde fra ECCO. I dag er Hanni Toosbuy Kasprzak blandt andet formand for bestyrelserne i ECCO Holding A/S og ECCO Sko A/S.