Esbjerg-debutant udlignede i sidste sekunder

Esbjergs nye canadier Tyler Gron udlignede til 4-4 i pokalsemifinalen mod Frederikshavn. Returopgør lørdag aften i Esbjerg.

Canadieren Tyler Gron kunne ikke have ønsket sig en bedre debut for Esbjerg Energy. Fredag aften sørgede han for en udligning i pokalsemifinalen mod Frederikshavn i kampens døende sekunder.

Med mindre end 30 sekunder tilbage af udekampen i Frederikshavn scorde den 26-årige canadier og sikrede dermed Esbjerg Energy en godt udgangspunkt til returopgøret i Esbjerg.

Tyler Gron og hans nye holdkammerater kan lørdag aften sikre sig en finaleplads med en sejr i Granly Hockey Arena. Kampen spilles kl. 19.00.

I den anden semifinale mødes Odense og Aalborg. Fredag vandt Odense hele 8-3 på hjemmebane, og dermed ligner fynboerne en oplagt finalemodstander i pokalfinalen den 7. februar.

Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her, eller ændre din browsers indstillinger.

I Metalligaen var Sønderjyske en tur i Rødovre fredag aften. Her måtte sønderjyderne rejse hjem med blot det ene point, som et nederlag efter både forlænget spilletid og straffeslag udløser.

Rødovre vandt 2-1 efter 1-1 i den ordinære spilletid. Sønderjyske brændte tre straffeslag, mens Rødovre scorede det afgørende mål på tredje straffeslag.