TV der bevæger dig

Esbjerg-dreng går ind i is-krigen

00:28

Michael John Nielsen og Kristian Andrés foran den første af deres is-biler, som sættes ind i iskrigen...

1 af 2

En gammel Esbjerg-dreng kaster sig ind i is-krigen mellem Viking-Is og Hjem-Is - der har hovedsæde i Esbjerg. Sammen med en kammerat vil han sælge is i Esbjerg og Ribe-området fra efteråret.

Michael John Nielsen har sammen med en tidligere kollega, Kristian Andrés, købt option på 16 biler fra Viking-Is. De første fire begynder at køre nord for Skjern sidst på måneden.

- Skriv nu ikke for meget om det der foged-forbud, siger han til TV SYD. Det handler om at sælge is - og som noget nyt - grill- og kødpakker, direkte til jyderne ved døren.

Fogedforbud

Han hentyder til det fogedforbud, som Hjem-Is har fået nedlagt mod Viking-Is i Syd- og Sønderjylland. Det udløber til 1. oktober.

- Det skal ikke være nogen hemmelighed, at jeg gerne vil arbejde i Esbjerg-området, hvor jeg er født og opvokset, siger Michael John Nielsen.

Kødpakker

De to har arbejdet i en årrække inden for McDonalds, senest som ledere for flere restauranter. Deres motivation er glade kunder - og ansatte. Lige nu er de i gang med at ansætte chauffører, som skal friste vestjyderne med kendte is fra Frisko. Plus kød.- og grillpakker.

- De forsøgte sig lidt med det sidste år, og det var en succes, fortæller Michael John Nielsen til TV SYD. Is-bilerne har jo flere separate rum, så der er ingen problemer i at køre med grill-pølser i et rum og Filur, Københavnerstang og Magnum i et andet.

Kød-salget omfatter bl.a. hakket kød og marinerede kødstykker til grillen - og selvfølgelig pølser.

Ny og forbedret app - hent den nu
Ny og forbedret app - hent den nu
Ny og forbedret app - hent den nu