Esbjerg Energy går efter to påske-sejre

Efter tirsdagens overtidssejr på 3-2 over Gentofte i Granly Hockey Arena, mangler Esbjerg Energy endnu to sejre i DM-finaleserien, før guldhjelmene og medaljesættene kan findes frem.Langfredag kan den første sejr hentes.

Den første mulighed byder sig for de to mandskaber allerede i aften klokken 19.30 i Gentofte Skøjtehal og der spilles igen påskesøndag klokken 17.30 i Granly Hockey Arena.

- Gentofte har været så defensive, som de har været i andre dele af sæsonen. De spiller god hockey og er svære at spille imod. Men vi skal fortsætte med vort eget spil, vurderer forwarden Søren Nielsen.
- Gentofte har formået at bringe sig foran i de to seneste kampe. Men vi skal fortsætte med at forsøge med skud og spille vort eget spil. Så skal det nok komme i de kommende kampe, fortsætter den 20-årige vestjyde, som efter de tre første finalekampe topper plus/minus-statistikken med plus fire.
Plus/minus statistikken fortæller hvor mange mål, der scores henholdsvis for og imod ens eget hold, mens spilleren er på isen.