Esbjerg Energy henter canadisk målmager

Selvom sommeren er over os, så er ishockeyholdene i gang med at forstærke sig til den kommende sæson på isen.

Esbjerg Energy har lavet aftale med canadisk spiller, der ifølge beskrivelsen har en medfødt målnæse.

Den 28 årige Brock Nixon kommer fra den lille by Russell, der ligger i den sydvestlige del af Manitoba i det centrale Canada. Nixon er skolet på University of Calgary og har repræsenteret Colorado Eagles i East Coast Hockey League. Og han er samtidigt en spiller, som cheftræner Mark Pederson fra Esbjerg Energy har stor tiltro til.

-Brock er en spillertype med en medfødt næse for mål. Hans spil er præget af en ukuelig vilje og tro på tingene, som gør ham meget målrettet, forklarer Energy træneren. Som junior scorede han konsekvent mere end 30 mål pr. sæson. Han var meget produktiv i college-årene og han scorede igen 30 mål sidste år for Colorado Eagles i East Coast Hockey League, fortæller Mark Pederson.

-Aftalen med Brock Nixon er en naturlig fortsættelse af det arbejde vil allerede har gjort i forhold til at sammensætte en slagkraftig trup til den kommende sæson, fortæller Esbjerg Energy direktør Søren Mathiasen. - Jeg er glad for, at det er lykkedes at fastholde store dele af den trup, der sidste år ikke bare spillede finale om det danske mesterskab, men som frem mod finalerne udviklede sig så positivt. Den har vi allerede krydret med målmanden Brian Foster, forwarden Mario Lamoureux, backerne Mike Dalhuisen, Jeppe Vinther samt Nicholas B. Jensen og nu senest med Brock