Esbjerg Energy henter Herlev-profil

Esbjerg Energy meddeler, at klubben har skrevet kontrakt med canadiske Jordan Knackstedt, der kommer til fra Herlev Eagles.

Den 28-årige canadier Jordan Knackstedt har i denne sæson slået til pucken for Herlev Eagles. Men nu skifter han med øjeblikkelig virkning til Esbjerg Energy på en kontrakt, der gælder resten af sæsonen.

Esbjergensernes cheftræner Mark Pederson er godt tilfreds med tilgangen af Knackstedt, som klubben kender fra de indbyrdes opgør mod Herlev i Metal Ligaen.

Jordan Knackstedt

Position: Højre wing.

Højde: 191 cm.

Født: 28. september 1988 i Saskatoon, Canada.

Statistik i denne sæson:

31 kampe.

12 mål.

19 oplæg.

- Vi hører godt om ham både som spiller og som menneske. Nogle har ment, at han for ofte ender i straffeboksen, men når man ser på karrieren som helhed, så har han ikke særligt mange udvisninger. Men han arbejder hårdt for holdet og formår at score og levere oplæggene til holdkammeraterne, fortæller cheftræneren i en pressemeddelse.

Jordan Knackstedt har udover USA og Canada også erfaring fra klubber i  Sverige, Italien, Rusland og Tyskland. I denne sæson har Knackstedt tørnet ud for Herlev Eagles, hvor han ved flere lejligheder har drillet sin nye arbejdsgiver.

-Knackstedt er jo en stor spiller og måske ikke ligaens hurtigste. Men han formår at bringe spillet ned i et lavere tempo, som passer ham. Han gør sine medspillere bedre, og så formår han at styrke sit holds powerplay. Det har vi set, når vi har spillet imod Jordan, hvor han har gjort ondt på os. Så vi håber på, at vi nu kan udnytte hans færdigheder til fordel for os, siger Mark Pederson i pressemeddelsen.

Mandag aften klokken 19 spiller Esbjerg Energy på udebane mod Rødovre Mighty Bulls i Metal Ligaen.