Esbjerg Energy henter point mod topholdet

Med en udligning 2 minutter før tid lykkedes det at få point i den svære udekamp mod Frederikshavn.

Selvom Esbjerg Energy var bagud 1-3 midt i 3 periode så lykkedes det, at hive det ene point med hjem fra Nordjylland. Anders Krogsgaard sørgede for det udlignende mål til 3-3.

I overtiden lykkedes det dog for Metal –Ligaens tophold Frederikshavn White Hawks,  at få scoret til 4-3 og derfor måtte Esbjerg Energy nøjes med et enkelt point. Det fortæller klubben på sin Facebookside.

Endnu bedre gik det for Sønderjyske, der fik alle 3 point med hjem fra Gentofte, hvor hjemmeholdet Gentofte Stars blev besejret med 3-0. Sejren betyder, at der nu kun er to point op til Frederikshavn på førstepladsen.

Esbjerg Energy er fortsat placeret på en tredjeplads i ligaen.