Esbjerg er klar til at købe nye spillere

Esbjerg fB melder nu klart ud. Klubben agter at hente nye spillere til alle tre kæder inden forårets kampe i Superligaen.

Cheftræner Niels Frederiksen og medlem af klubbens sportslige udvalg Niels Erik Søndergård melder i en pressemeddelelse klart ud, at EfB orienterer sig bredt på spillermarkedet og går efter typer, der har kvalitet og erfaring til straks at kunne gå ind på holdet.

- Vi vil gerne bevare den nuværende spillertrup så intakt som muligt, men viser den rigtige mulighed for både spiller og klub til at foretage et spillesalg, vil vi kigge på det. Under alle omstændigheder er vi i markedet for at finde spillere, der på både kort og langt sigt kan styrke truppen. Målet er, at vi 1. februar har en stærkere trup, siger Niels Frederiksen.

EfB overvintrer på en nedrykningslads i en meget tæt superliga og ser med stor alvor på den opgave, der forestår i forårssæsonen.

- Opgaven er først og fremmest at forbedre vores placering og komme over stregen, og derudover er vi så ambitiøse, at vi gerne vil længere op i Superligaen. Den dårlige afslutning på efterårssæsonen har ikke

ændret på, at vi ser os selv som et midterhold, og der er kun få point op til en placering midt i rækken, siger Niels Frederiksen.