Esbjerg fB bekræfter ændringer i ledelsen - direktør fratræder

Esbjerg fB bekræfter onsdag morgen, at klubben foretager ændringer i ledelsen. Adm. direktør Hans-Peter Rasmussen skal ikke længere stå i spidsen for selskabet - men han fortsætter i stillingen, indtil en varig løsning er på plads.

EfB Elite A/S befinder sig i en vanskelig situation, der øger behovet for at fokusere på at skabe balance i økonomien og de ledelsesmæssige udfordringer forbundet hermed. På den baggrund er det besluttet, at adm. direktør Hans-Peter Rasmussen ikke skal stå i spidsen for selskabet, men fortsætte i stillingen, indtil en varig løsning er på plads. Det oplyser Esbjerg fB onsdag morgen i en pressemeddelelse.

- Vi har gennemlevet et år, hvor de forudsætninger, Hans-Peter Rasmussen blev ansat under, løbende har ændret sig. Der vil i fremtiden være behov for en leder med en anden baggrund end den, han besidder fra sine ledelsesposter i den kommercielle verden. Han har i sin korte tid i Esbjerg udført et stort, dedikeret arbejde, og han vil fortsætte på sin post, indtil en afløser er fundet. Vi har derudover undervurderet betydningen af at have en administrerende direktør med rod i det sydvestjyske område, siger bestyrelsesformand Kristoffer Jarl Kristensen. 

Hans-Peter Rasmussen bor i Hadsten og har ved siden af en bolig nær Esbjerg-området. Han tiltrådte i Esbjerg den 1. september og har altså kun været ansat i fire måneder.

Foruden en udskiftningen af den adm. direktør har Esbjerg fB indgået aftale med kommerciel direktør Henrik Præst om at stoppe samarbejdet. Christine Bendixen, der i de senere år har haft ledende stillinger inden for markedsføring i energikoncernen SE, tiltræder 1. januar 2017 som ny salgschef.