Esbjerg fB blev kørt over af FC Midtjylland

Vestjyderne blev godt og grundigt banket af FC Midtjylland. Søndag eftermiddag tabte de 5-1 på udebane i superligaen, og er fortsat i nedrykningsfare.

Esbjerg var fint med i kampen i første 20 minutter af kampen -  lige indtil Morten Duncan Rasmussen scorede for hjemmeholdet, så skiftede kampen karakter.

Esbjerg blev overmatchet i alle spillets facetter og fik en seriøs fodboldlektion. Esbjergenserne gjorde det heller ikke lettere for sig, da Daniel Stenderup blev udvist efter 34 minutter spil.

FC Midtjylland førte 2-0 ved pausen. Kevin Mensah skabte kortvarig spænding, da han scorede for Esbjerg til 2-1 – men de danske mestre strammede op og vandt 5-1.

Med nederlaget er Esbjerg 6 points foran Hobro, der ligger sidst. De to hold mødes i Esbjerg søndag den 22. november efter landskamppausen. Kun et hold rykker ud af superligaen.