TV der bevæger dig

Esbjerg fB bygger selv nyt træningsanlæg

Esbjerg fB har i flere år har haft et stort ønske om at bygge et nyt træningsanlæg på niveau med de bedste i dansk klubfodbold.

Det nye træningsanlæg bliver anlagt i tæt afstand til superligatruppens faste base på Blue Water Arena, og opføres med økonomisk støtte udefra.

Esbjerg fB har i flere år har haft et stort ønske om at bygge et nyt træningsanlæg på niveau med de bedste i dansk klubfodbold.

Nu er ventetiden slut. EfB Elite A/S har modtaget tilsagn om økonomisk støtte udefra, som gør det muligt at gennemføre projektet. Anlægget vil blive etableret så hurtigt som muligt, og såfremt detailforhandlinger med flere parter forløber optimalt, kan det være på plads i slutningen af 2016 og senest i 2017.

- Vi er meget stolte og taknemmelige over, at det i en generelt vanskelig periode for topfodbolden i vores område er lykkedes at få den nødvendige opbakning til og finansiering af et nyt træningsanlæg. I takt med den øgede professionalisering og udbygning af alle faciliteter i danske klubber er det blevet altafgørende, at spillerne kan træne og forberede sig under forhold, der ligger så tæt som muligt på de baner, de møder i kampe. Det får vi nu i Esbjerg fB, siger adm. direktør Søren Poulsen i en pressemeddelelse fra klubben..

Detaljerne i planerne vil blive offentliggjort senere, men det ligger fast, at det nye træningsanlæg bliver anlagt i tæt afstand til superligatruppens faste base på Blue Water Arena, og at det bliver et indhegnet område, som stort set kan anvendes hele året. Græstæppet vil blive på niveau med opvisnings-arenaens, når det er bedst.

 

Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden