Esbjerg fB-direktør beder om tilskuer-opbakning og lokker med julegodter

Efter nederlaget i mandagens udekamp i Silkeborg håber Hans-Peter Rasmussen, at Esbjerg fBs hjemmepublikum vil bakke holdet op i en vanskelig periode og møde op til de sidste to hjemmekampe - og han lover julegodter i den sidste hjemmekamp mod Brøndby.

Esbjerg ser frem til at runde efterårssæsonen på Blue Water Arena af med to kampe på søndage efter en hel stribe mandagskampe.

- Indtægterne fra tv er en vigtig del af superligaklubbernes økonomi, og vi må respektere, at det dikterer, hvornår vi spiller vores kampe. Når det er sagt, føler vi, at vi har haft vores andel af mandagskampene, og vi glæder os ekstra over at kunne præsentere superligafodbold på et meget publikumsvenligt tidspunkt, søndag kl. 16.00, i de to sidste hjemmekampe, siger EfBs adm. direktør, Hans-Peter Rasmussen til klubbens hjemmeside.

 Nu på søndag kommer FC Nordsjælland på besøg, og 4. december gæster Brøndby IF Esbjerg i den sidste hjemmekamp i 2016.

Esbjerg fB-direktør Hans-Peter Rasmussen, håber, at klubbens hjemmepublikum vil bakke holdet op i en vanskelig periode.
Esbjerg fB-direktør Hans-Peter Rasmussen, håber, at klubbens hjemmepublikum vil bakke holdet op i en vanskelig periode.

Efter resultatet af mandagens udekamp i Silkeborg håber Hans-Peter Rasmussen, at Esbjergs hjemmepublikum vil bakke holdet op i en vanskelig periode. Gode resultater i de sidste kampe før jul kan være afsæt til at avancere i tabellen i den resterende del af grundspillet til foråret.

Den sidste hjemmekamp i 2016, mod Brøndby 4. december, står i julens tegn. Esbjergdirektøren lover masser af julehygge med musik, æbleskiver, og brændte mandler til tilskuerne inden kampen.