TV der bevæger dig

Esbjerg fB fyrer cheftræner - for tredje gang på ét år

Lars Lungi Sørensen har dirigeret med spillerne fra Esbjerg fB for sidste gang. Foto: efb.dk

Esbjerg fB oplyser mandag eftermiddag, at bestyrelsen i klubben har valgt at stoppe samarbejdet med cheftræner Lars Lungi Sørensen med øjeblikkelig virkning.

Der har været stor udskiftning på trænerfronten i Esbjerg i denne sæson. Hele tre gange har fodboldholdet måttet hilse på en ny cheftræner, og nu skal de til det igen.

Lars Lungi Sørensen er blevet fyret. Det meddeler klubben på sin hjemmeside. Lars Sørensen kom til klubben som cheftræner tilbage i december, men det lykkedes ikke at undgå nedrykning fra superligaen. Nu har den sportslige ledelse og Lars Sørensen valgt at stoppe samarbejdet.

 Lars Lungi Sørensen har en anden opfattelse af, hvordan EfB bedst kan nå det mål, og de to holdninger er ikke forenelige.

Ted van Leeuwen, sportsdirektør, EfB

- Vi er en klub, der ønsker at tiltrække, udvikle og sælge spillere, og vores kerneforretning er fodbold. Lars Lungi Sørensen har en anden opfattelse af, hvordan EfB bedst kan nå det mål, og de to holdninger er ikke forenelige, siger EfB’s sportsdirektør, Ted van Leeuwen.

Den nu afskedigede cheftræner er enig i, at der var for store meningsforskelle mellem parterne.

- Teds og mit syn på det sportslige setup var for forskelligt, og det var ikke muligt for mig at fortsætte under de forhold. Lige nu er der mange følelser i spil, men jeg har hele tiden kendt risikoen, når man siger ja til at blive cheftræner, siger Lars Lungi Sørensen til hjemmesiden.

Læs også Esbjerg fB får ny hollandsk cheftræner

Lars Lungi Sørensen nåede at stå i spidsen for holdet i 16 kampe. Det er den tredje trænerfyring på et år, da både Jonas Dal og senest Colin Tofd også fik en fyreseddel.

EfB er klar til at præsentere en ny cheftræner og en ny assistenttræner med speciale i individuel udvikling af spillere. Den nuværende assistenttræner, Jens Letort, forbliver på sin post, skriver Esbjerg fB afsluttende på deres hjemmeside. 

Ny og forbedret app - hent den nu
Ny og forbedret app - hent den nu
Ny og forbedret app - hent den nu