TV der bevæger dig

Esbjerg fB henter Vejle-direktør

Esbjerg fB Elite A/S har med virkning fra 1. maj 2014 ansat Vejle Boldklubs tidligere adm. direktør Henrik Tønder, 39 år, som ny salgschef. Det sker for at øge sponsor-indtægterne i takt med den sportslige succes.

Henrik Tønder forlod med udgangen af marts jobbet som administrerende direktør i Vejle Boldklub efter ni et halvt års ansættelse for at søge nye udfordringer.

Esbjerg fB gennemførte efter nedrykningen til 1. division i foråret 2011 nedskæringer i staben, som også blev mærkbare for salgsorganisationen. Siden har selskabet genvundet sin økonomiske styrke og opruster nu.

- Jeg er ikke i tvivl om, at vi med Henrik Tønder har fundet den rette person til at stå i spidsen for vores salgsorganisation og udnytte EfB?s potentialer. Han har i sit tidligere virke primært arbejdet med salg og har med stor dygtighed opbygget et sponsorkoncept og en sponsorportefølje i en elitefodboldklub, siger Esbjerg fBs adm. direktør, Søren Poulsen.

EfB havde i 2013 sponsorindtægter for 29,0 millioner kroner mod 27,5 millioner året før. En af Henrik Tønders største udfordringer bliver at finde en hovedsponsor til Esbjerg fB.

Tryk på del og herefter "Føj til hjemmeskærm" for at oprette en genvej.

Åben browser menuen og vælg "Føj til startskærm" for at oprette en genvej.

Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden