Esbjerg fB jagter sæsonens første sejr

Esbjerg er stadig uden sejr i superligaen - og det håber cheftræner Colin Todd ændrer sig efter hjemmekampen mandag aften mod OB

OB gæster mandag aften Blue Water Arena med en frisk sejr over FC Nordsjælland i bagagen. 

- Vi behøver virkelig at vinde, for det vil ændre så meget. Spillernes moral er fin, folk omkring klubben viser stor opbakning, og nu må vi give dem noget igen, siger cheftræner Colin Todd inden kampen til klubbens hjemmeside.

OL-spillerne Jeppe Højbjerg og Casper Nielsen er tilbage fra Rio og klar til at kæmpe for superligapoint mod OB. Colin Todd varsler derfor ændringer i startopstillingen.

- Jeg ændrer ikke for ændringernes skyld, men for at finde en vinderformular. Jeg forventer, at de nye spillere i startopstillingen går ind og viser, hvorfor de er med på holdet, og at de vil vise den målbevidsthed og robusthed, som jeg forventer af hele holdet. OB vil gøre det svært for os at nedbryde dem, men vi skal gøre alt, hvad vi kan, for at få det til at lykkes, siger Colin Todd. 

 

Kampen mod  OB går i gang  kl. 19.00 på Blue Water Arena - og kan også følges på TV 3 sport 1.

TV SYD sætter fokus på Esbjergs skuffende sæsonstart i vores udsendelse kl. 19.30 og har resultat og reaktioner i de sene nyheder kl. 22,25.