TV der bevæger dig

Esbjerg fB køber ind i Fredericia

Ny spiller er klar for EFB.

Forsvarsspilleren Nikolaj Hagelskjær skifter med omgående virkning fra FC Fredericia til EFB.

Den 25 årige spiller har skrevet under på en 3-årig kontrakt med vestjyderne og har store forventninger til sin nye klub.

-Jeg kommer til en superligaklub med store ambitioner og fantastiske faciliteter, og jeg betragter det ikke bare som et trin, men to trin op i karrieren, og jeg glæder mig meget, fortæller Nikolaj Hagelskjær .

Den nye EfB-spiller er fra Jelling, men har fået næsten hele sin fodboldopdragelse i Vejle Boldklub, hvorfra han i 2011 blev udlejet til den islandske klub Stjarnan. Året efter skiftede han til lokalrivalerne i Fredericia og passerede i fjor 100 kampe for klubben.

EfB cheftræner, Jonas Dal, ser frem til at kunne gøre brug af Nikolaj Hagelskjærs kvaliteter allerede nu. Jonas Dal kender den nye EfB-spiller fra flere sæsoner i 1. division, og EfB har ligeledes fulgt ham i en længere periode.

- Vi er ret overbeviste om, at Nikolaj Hagelskjær kan tage det næste skridt op i Alka Superliga efter et stort antal kampe i 1. division. Han er en offensivt tænkende back, der også er blevet stærk i en mod en-duellerne i defensiven, og han kan med sin højde både forsvare og angribe med hovedet.

 

 

Tryk på del og herefter "Føj til hjemmeskærm" for at oprette en genvej.

Åben browser menuen og vælg "Føj til startskærm" for at oprette en genvej.

Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden