TV der bevæger dig

Esbjerg fB på hårdt job i Herning

Det kræver hårdt arbejde, hvis Esbjerg-spillerne og træner Jonas Dal skal få lejlighed til at juble, når kampen mod FC Midtjylland er slut søndag. Foto: Christina Simonia Straarup, www.12day.dk Foto: Christina Simonia Straarup, www.12day.dk

Esbjerg fB kommer søndag på hårdt arbejde i Herning, hvor de forsvarende danske mestre FC Midtjylland tørster efter sejr oven på ydmygelse i Napoli.

Blot to dage før søndagens kamp i superligaen mod Esbjerg fB vendte FC Midtjylland hjem fra en afstraffelse på 5-0  i Napoli i Europa League.

Esbjergs cheftræner Jonas Dal  har i ugens løb mærket den ventede positive effekt i spillertruppen af at vinde en fodboldkamp efter sejren sehjren på 2-1 over FC Nordsjælland.

- Spillerne har været glade og tilfredse, og der er en helt anden stemning i truppen efter sejren. . Troen på, at de bevægelser og løb, man foretager sig, gavner hele holdet, er vigtig, siger Jonas Dal.

Esbjerg fB har ikke vundet på MCH Arena siden en pokalkamp i april 2011, og i superligaen daterer den seneste sejr sig tilbage til FC Midtjyllands helt unge dage i 2001. Men mange jævnbyrdige opgør og uafgjorte kampe hører med til statistikken.

Truppen fra 2-1-sejren over FC Nordsjælland har fået genvalg. Michael Jakobsen og Kevin Mensah har siddet over ved flere træningspas i løbet af ugen, men deltog begge fuldt i lørdagstræningen og er klar til kampen, der fløjtes op kl. 16.

Tryk på del og herefter "Føj til hjemmeskærm" for at oprette en genvej.

Åben browser menuen og vælg "Føj til startskærm" for at oprette en genvej.

Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden